Anda baru nak masuk dunia Cryptocurrency?

$100 (RM460) position trading untuk anda 

BUKAN SCAM !!

PROFIT BOLEH WITHDRAW !!

Tak percaya ?!

Saya sertakan video tutorial macam mana anda boleh deposit, trading cryptocurrency dan withdraw profit direct ke account bank anda. yang paling penting, dapat instant profit dan dapat rewards.

Saya bantu anda maximise profit dalam dunia blockchain

SIAPA SAYA ?!

Asset-13

Azsaef akan bantu anda memahami asas-asas crypto serta strategi perdagangan yang berkesan. 

Dalam dunia yang sentiasa berubah ini, pengetahuan tentang cryptocurrency adalah satu kelebihan yang besar. Paling penting untuk elakkan diri anda dari di SCAM.

Serba sedikit tentang Azsaef, Azsaef seorang UI UX designer dan Web Developer sejak 2017 dan pernah terjun dalam bidang takaful sebagai financial advisor pada tahun 2020/21.

2018, Azsaef mula melabur dan mengumpul Bitcoin, sejak itu, Azsaef jumpa lubuk untuk buat duit dengan crypto (rewards hunter) dan telah mencuba pelbagai platform dan belajar lebih dalam mengenai Crypto dan Blockchain Technology. 2019 Azsaef mencuba untuk membina Mining PC dan berjaya mining Ethereum. 2020, Azsaef mula setup Asic Mining untuk mining Crypto selain Bitcoin dan ETH. Azsaef masih meneruskan pengajian dalam bidang IT (Computer Science) Blockchain dan Dunia Digital. 

Kelas Offline/Online saya

Tak percaya lagi?