CryptocurrencyExchangerFuture

Cara Setup Cointech2u Malaysia – Step by step TUTORIAL – Bahasa Melayu

ROBOT INI PERCUMA JE !!

Cointech2u Malaysia - Cara Nak Setup / Tutorial Bahasa Melayu

APAKAH ROBOT COINTECH2U?

CoinTech2u adalah sistem Artificial Intelligent (A.I.) yang memperdagangkan mata wang kripto di pasaran masa hadapan dengan strategi yang terbukti menghasilkan keuntungan yang konsisten kepada penggunanya. CoinTech2u dikendalikan oleh token $CT DAO, yang mempunyai ekonomi token unik yang disokong oleh ekosistem DeFi

Tonton video di bawah..

Copy & paste laman web ni untuk panduan masa akan datang : 

 

https://azsaef.com/cointech2u

TUTORIAL PENUH DI BAWAH..

#STEP 1 (REGISTER ACCOUNT)

Ai Trading Bot 2023 mampu menjadikan Trading mudah untuk semua.

 

24/7 Hari auto bekerja untuk anda!

 

Mengunakan Advance Hedging trading strategy terbukti mampu menjana 5-30% Monthly.

 

Sign up atau Robot Free : KLIK SINI click button di bawah

 

Tutorial download untuk android user

Tutorial download untuk ios user

#STEP 2 (REGISTER BINANCE)

Untuk Cointech2u kita akan mengunakan Binance sebagai Wallet untuk trading. Jadi dana anda akan selamat di dalam binance.

 

Sekiranya masih belum ada binance, boleh register dan verified dulu, jika dah ada, terus ke setup robot

 

Binance ( code: KYLEOWLK ) atau click button di bawah

Penguna Iphone, kalau nak download binance, ikut tutorial ini:

Tak tahu macam mana nak deposit? Topup Crypto? DM admin kat telegram

#STEP 3 (SETUP ROBOT / BIND / SETUP API)

Cara Setup Binance Futures + Setup API Binding Part 1

8.218.22.136 47.242.145.94 8.218.5.187 8.210.116.248 8.218.7.196 47.242.32.173 8.218.7.70 8.218.27.161 8.218.19.105 8.218.8.63 47.243.114.177 8.218.242.247 8.210.205.22 47.243.192.250 8.218.40.50 8.210.168.108 47.243.31.166

Copy paste API Binance di atas ya

Continue Setup API Binding Part-2 + Binance Transfer Aset Spot to Futures

#INFO (ROBOT GAS FEE / POINT CARD)

Kegunaan Point Card adalah untuk Gas fee dalam cointech2u sama seperti letak USDT dalam wallet sahaja.

 

Tapi dengan purchase point card kita akan dapat extra value.

 

Point Card bonus:
Beli 100$ dapat extra 20$ = 120$
Beli 300$ dapat extra 90$ = 390$
Beli 500$ dapat extra 200$ = 700$
Beli 1000$ dapat extra 500$ = 1500$
Beli 3000$ dapat extra 2000$ = 7000$

Tutorial topup gas fee ke Cointech2u

Tips Transfer:
1. Make sure address USDT TRC20
2. Make sure address betul
3. Minimum transfer gas fee 20 usdt

#STEP 4 (START TO TRADE - AI)

Setup Cointech2u ikut modal masing2. Boleh Refer table dalam excel ini.

 

Setup dalam excel ini adalah low risk setup. Sesuai untuk semua account.

#STEP 4 (FINAL STEP)

Sekarang biarkan je robot anda running. All good. 

 

Dah boleh join channel Azsaef & group support Cointech2u

PDF document explain more about this app. boleh baca juga untuk nak lebih paham.

F.A.Q

Bagi saya. Minimum modal 320$

maybe :

1. tak set mode hedge pada futures binance
– binance >futures > titik tiga (atas kanan) >preference >position mode >hedge mode
2. gas fee habis or below 15$?
– cointech > user > my Wallet > Check balance
3. Tak enable futures trade waktu setup API
– refer Video Setup API
4. Tak set mode hedge

Penjelasan kenapa profit dalam binance tak sama dengan dalam cointech2u.

Setiap trading dalam futures binance pun ada futures fee + funding fee (8jam). Fee nya rendah sahaja. Tapi kalau lepas 2 ke 3 ratus trade akan nampak juga nilainya.

Extra Tips nak jimat fee pada futures binance ialah dengan simpan small amount BNB pada futures wallet. Jimat 10% lagi.

Tonton video di bawah :

Untuk stop coin
Stop & Close Manual dalam cointech. Tapi akan close position yang profit & loss

Kalau tekan Cycle Setting – Single.
Robot akan habis kan cycle sekarang and close profit. Lepas tu takkan open position baru.

Apa2 pun jangan edit/close position dekat Binance. Robot jadi gila dan setting semua lari.

Soal hukum ni jika malaysia

Future, forex so on HARAM.
Saranan saya jika rasa ragu ragu tinggal kan.

Jika kita bertnya lgi lebih detail sebab haram adalah

Jika ada urusniaga Riba, interest

Dalam trading
Sya blom nampak lgi mana mana exchanger , broker akan hntar surat tuntut hutang sekiranya somebody MC, liquid habis duit dlm trading.

Kita tidak meminjam duit sesiap. Tiada interest.

Cuma ada sebab fatwa malaysia mengharam kan

1) sifat org kita tamak

Bila tak faham trading sebenar akan buat org tu saikiti menzalimi diri sendiri

Membabi buta dlm urus niaga mahu untung cepat

Sikap bergini terlalu ramai ada
Smpai buat trading ni mcm BERJUDI

Jadi jika sya diberikan kuasa penuh nk letak hukum haram atau harus

Saya akan bgi HARAM juga untuk elakan org ramai sakiti diri sendiri

But untuk mereka yg bebetul belajar. Congrat!

Trading is same like bussines

Some time we lost
Sometimes we profit

Kita ta tamak
Kita cukup makan sahaja

– CIPERDYX

Boleh low risk lot 10$ 6 coin
Medium risk 15-20$ 7 coin
Medium high 30-40$ 10coin .

Only apply to 1000$ accounts

Coin selection:
Ada
Xrp
Doge
Link
Atom
Sol
Xrp
Sand
Ltc
Shib
Aave
Chz
Crv

Disclaimer : The moment pakai setup ini. ini kira resiko sendiri ya.
#TAYOR

Kegunaan Point Card adalah untuk Gas fee dalam cointech2u sama seperti letak USDT dalam wallet sahaja.

Tapi dengan purchase point card kita akan dapat extra value.

Point Card bonus:
Beli 100$ dapat extra 20$ = 120$
Beli 300$ dapat extra 90$ = 390$
Beli 500$ dapat extra 200$ = 700$
Beli 1000$ dapat extra 500$ = 1500$
Beli 3000$ dapat extra 2000$ = 7000$

Sekiranya ada masalah yang berkaitan interface app cointech2u. or any technical issue berkaitan cointech2u.

boleh direct tanya support mereka

Telegram @CoinTech2u_Support

Tutorial deposit ke dalam Binance mengunakan P2P. (Latest Version)

Screenshot 2022-08-01 at 10.49.46 AM

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button